Home
Historie
Restaurant
Hotel
Vergaderen
Ontspanning
Persoonlijk arrangement

Niets is bij ons standaard. Dat is de charme van De Jufferen Lunsingh. Graag maken wij in overleg met u een op maat gesneden programma. Te denken valt aan werken in de keuken onder leiding van onze chefkok. Bij uitstek een goede gelegenheid om de teamgeest te versterken.
Of wat dacht u van paddestoelen zoeken in het Tonckensbos met eigenaar Wyncko Tonckens? Een andere mogelijkheid is aan het eind van de dag kostelijke wijnen proeven in onze goed gesorteerde wijnkelder. Handig om alvast een fles uit te zoeken voor bij het diner!

 

 

 

 
 

Vergaderen

De Jufferen Lunsingh ligt, zoals de Drenten zeggen, een ´stief kwartiertje´ van Assen en nog geen halfuur rijden van Groningen en Heerenveen. Westervelde ligt met recht in de ´middle of nowhere´ en daar zijn we trots op. Rust en stilte zijn hier nog overvloedig aanwezig. De ideale plek voor bedrijven, instellingen en overheden om met elkaar van gedachten te wisselen.
De Jufferen Lunsingh beschikt over drie vergaderruimtes. Desgewenst zorgen wij voor flipovers, een scherm of een televisietoestel.

Grote Kamer

De Grote Kamer is geschikt voor groepen tot 25 personen. Hier kunt u vergaderen, lezingen houden en cursussen of productpresentaties geven.

- Een dagdeel: 105,- euro
- Twee dagdelen: 170,- euro

Kleine Kamer

Voor kleinere groepen van zo’n zes personen is de knusse ‘Kleine Kamer’ ideaal. In deze huiselijke ruimte heeft u alle gelegenheid om te brainstormen, te onderhandelen of de neuzen weer dezelfde richting op te krijgen.

- Een dagdeel: 50,- euro
- Twee dagdelen: 90,- euro

Tuinkamer

De Tuinkamer is geschikt voor groepen tot tien personen. Het is een apart tuinhuis dat op het erf van De Jufferen Lunsingh staat. Uiteraard met alle comfort en gezelligheid die u van ons gewend bent. Er staat een gaskachel die de temperatuur op een aangenaam niveau houdt, het interieur is met zorg aangekleed en op de veranda kunt u even op adem komen. De koffie en thee wordt in de Tuinkamer gebracht, en die kunt u zelf naar believen gebruiken - precies zoals u van ons gewend bent. De lunch en het diner gebruikt u in het restaurant.

- Een dagdeel: 105,- euro
- Twee dagdelen: 170,- euro

De prijzen zijn exclusief koffie, thee, cake/koek, hapjes en drankjes, lunch of diner. Vergadert u een hele dag, dan betaalt u 10,- euro per persoon (bij een groep tot 10 personen) voor onbeperkt koffie, thee, water, cake en koekjes. Voor een groep van 10 personen of meer is dat 9,- euro per persoon.
Bij een halve dag vergaderen betaalt u respectievelijk 6,- en 5,- euro per persoon voor onbeperkt koffie, thee, water, cake en koekjes.
Kijk voor de lunchprijzen op de restaurantpagina.

De Jufferen Lunsingh - Hoofdweg 13 - 9337 PA Westervelde - t 0592-612618 - e de.jufferen.lunsingh@wxs.nl -  facebook