Home
Historie
Restaurant
Hotel
Vergaderen
Ontspanning
Eigen veeWijnproeverijRecept
Restaurant

Lunch

Een lunch is bij De Jufferen Lunsingh meer dan een tussendoortje. Het is een moment van rust. Even bijtanken, zodat u er de rest van de dag weer tegenaan kunt.
De aanvang van de lunch is tussen 12.30 en 14.00 uur. Omdat wij uitsluitend met verse producten werken, stellen wij het op prijs als u van te voren even belt.

- Kleine lunch (soep, maaltijdsalade en zelfgebakken brood): 18,50 euro
- Grote lunch (vier gangen met een warm hoofdgerecht): 35,- euro

Ons restaurant is elke avond in de week geopend. De keuken is open van 18.00 tot 21.00 uur, maar bij ons bent u de hele avond te gast. Het is wel aan te raden om te reserveren, zeker in het weekend.
Het diner wordt geserveerd in het Witte Huis. Voor groepen tot tien personen kunt u ook de Kleine Kamer reserveren. Voor grotere groepen tot veertig à vijftig personen is de Grote Kamer meer geschikt.

Keuken

Bij De Jufferen Lunsingh zijn de natuur en de omgeving belangrijk. Dat is terug te vinden in onze keuken. We gebruiken zoveel mogelijk onze eigen producten en ingrediënten uit de streek. We hebben onze eigen kruidentuin, moestuin, boomgaard met oude fruitrassen, bessentuin en ons eigen vee. We roken zelf onze vis, maken en drogen onze hammen en slachten zelf het wild. Voor ons is elk seizoen opnieuw een feest. De menukaart wordt dan ook elk kwartaal aangepast aan het seizoen.

Jufferenmenu

Elke dag stellen onze koks een Jufferenmenu samen. Dit is een dagelijks wisselend menu van vijf gangen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. De invulling van het menu is afhankelijk van de producten die vanuit de omgeving worden aangeboden of die afkomstig zijn uit onze eigen tuin.

- 3 gangen 42,- euro
- 4 gangen 49,50,- euro
- 5 gangen 55,- euro
- 6 gangen 60,- euro

Wijnarrangement

Wijnen zijn voor De Jufferen Lunsingh belangrijk. Om de mooiste wijnen op het spoor te komen, heeft Wyncko contact met diverse importeurs en gaat hij ook zelf van tijd tot tijd op onderzoek uit. Het resultaat is een mooie wijnkaart waarop niet alleen de klassiekers te vinden zijn, maar ook verrassende nieuwe vondsten. Om de optimale combinatie tussen gerecht en wijn te vinden, kunt u kiezen voor een wijnarrangement. U krijgt dan bij elk gerecht een passende wijn geserveerd.

De Jufferen Lunsingh - Hoofdweg 13 - 9337 PA Westervelde - t 0592-612618 - e de.jufferen.lunsingh@wxs.nl -  facebook