Home
Historie
Restaurant
Hotel
Vergaderen
Ontspanning
KennismakingNieuwsbriefReceptRoute
Interessante websites

Wilt u meer weten over de omgeving van Westervelde? Bent u geïnteresseerd in de interieurstiliste die ons inspireert bij het inrichten van ons hotel-restaurant? Of zoekt u een gezellig vakantiehuis voor u en uw vrienden? Op de onderstaande webpagina’s vindt u informatie die u als bezoeker van De Jufferen Lunsingh zeker zal interesseren!
 

Natuurmonumenten  geeft informatie over natuurgebieden in de buurt, zoals het Norger Esdorpenlandschap en het Focheloërveen. Ook kunt u op deze website wandelroutes vinden.

Elise Klinkert  is de interieurstiliste die ons helpt om De Jufferen Lunsingh de unieke sfeer te geven die het uitstraalt.

De Oude Streek  is de geitenboerderij waar wij onze geitenkazen vandaan halen.

Rikus  is een thuis voor iedereen die van rust, natuur en culinair genieten houdt. Rikus is letterlijk verbonden met buiten. Bij Landhuishotel Restaurant Rikus ligt een hectare moestuin waarop wij de Groenten van Rikus telen.

Daan van der Gaag  schildert kleurrijke kunstwerken die neigen naar het Expressionisme. Vooral zijn Drentse landschappen zijn heel herkenbaar voor wie wel eens in Drenthe vertoeft. Bij de Jufferen Lunsingh hangen regelmatig schilderijen van Van der Gaag. Kijk op de website voor meer werken.

De Jufferen Lunsingh - Hoofdweg 13 - 9337 PA Westervelde - t 0592-612618 - e de.jufferen.lunsingh@wxs.nl -  facebook